Tæpperens for erhverv og institutioner

Leder du efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med professionel tæpperens på Fyn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nova Rent ApS har vi mange års erfaring med tæpperensning, som vi udfører for forskellige former for erhverv i Otterup, Odense, Nyborg og på resten af Fyn.

Grundighed og høj kvalitet er i fokus hos os

Vi er et stabilt og erfarent rengøringsfirma, der har et stort fokus på altid at løse opgaven med fokus på grundighed og høj kvalitet. Hos os kan du altid regne med, at du får det, du betaler for, og samtidig lægger vi også stor vægt på at kunne tilbyde en løsning, der lever op til dine forventninger. Derfor er det vigtigt for os at have en god dialog med dig, både når vi skal skræddersy en løsning til dig og din virksomhed eller institution, men også løbende for at sikre din kontinuerlige tilfredshed.

Vi ønsker at skabe langvarige kunderelationer, og derfor går vi meget højt op i at skabe tillid. Det gør vi blandt andet ved at sørge for, at det så vidt muligt altid er de samme medarbejdere, der kommer ud til dig for at rense dine tæpper, ligesom du også altid har en fast kontaktperson hos os, som du kan tage fat i ved behov.

Få en fleksibel serviceaftale på tæpperens

Vi tilbyder en fleksibel serviceaftale på pleje af tæpperne i din virksomhed, hvor vi kommer ud til dig og renser dine tæpper på stedet. Det kan særligt være en stor fordel for dig, der driver en virksomhed eller en institution, hvor der er store arealer beklædt med tæpper, og hvor mange mennesker færdes i hverdagen.

Med vores serviceaftale slipper du for at skulle indlevere tæpperne til rensning hos os – vi klarer i stedet for din tæpperensning på stedet, og det kan for eksempel være i forbindelse med øvrig erhvervsrengøring.

Professionel og grundig rensning af tæpper

Det er vigtigt, at tæpper bliver vedligeholdt på samme måde som andre former for gulvbelægning. Regelmæssig tæpperens forlænger ikke alene dine tæppers levetid, men det sikrer også, at de altid fremstår rene og præsentable.

Gulvtæpper er i mange virksomheder og institutioner noget af det første, man ser, når man træder ind ad døren, og det er dermed også afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk man får af lokalerne, når man besøger virksomheden eller institutionen.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at du får foretaget en grundig og professionel tæpperens, og at dine tæpper ser præsentable ud for dine gæster eller kunder.

Vores rensning af tæpper kan fjerne selv de værste pletter og lugte, og vi sørger for at rense dine tæpper skånsomt og effektivt uden at efterlade nogen skjolder på tæpperne.

​Alle former for tæpper kan tåle en omgang tæpperens. På den anden side er det dog ikke alle typer af tæpper, der kan tåle at blive vasket med vand og sæbe. Derfor tilbyder vi også tørrensning med vores maskine, der er særligt udviklet til formålet, så dine tæpper ikke bliver ødelagt.

Skal vi hjælpe dig med tæpperens eller udarbejde et tilbud til dig?

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejde med rensning af tæpper eller vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine og din virksomheds eller institutions behov.

Kunne du tænke dig at få en pris en fast aftale på tæpperens, hører vi naturligvis også meget gerne fra dig. Du kan med fordel tage kontakt til os ved at ringe 42 42 46 44, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@novarent.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner