Vi tilbyder professionel klinikrengøring​

Er I en klinik, der leder efter professionel klinikrengøring? Ved Nova Rent står vi klar til at hjælpe. Vi har med tiden fået mange års erfaring indenfor feltet og tilbyder derfor gerne vores kompetencer. Vi holder til i Otterup, men kører også ud til kunder i Nyborg, Odense og på resten af Fyn.

På klinikker er det vigtigt, at der konsekvent er en høj hygiejne. Hvis I i øjeblikket ikke har rengøringspersonale ansat, skal I ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har gennem tiden gjort rent på mange klinikker og kender derfor proceduren.

Generelt er vi et rengøringsfirma, der til hver en tid ønsker at levere gode resultater. Derfor er kvalitet og grundighed vigtige nøgleord. Før vi kan levere et godt resultat, kræver det en tæt dialog med vores kunder. For os er det at skabe et godt samarbejde nemlig også en vigtig del af processen.

Vi tilbyder:

  • Professionel rengøring på klinikker
  • Grundig rengøring og et godt resultat
  • Alle typer rengøringsopgaver uanset omfang

Få vores hjælp hurtigst muligt

Hvis der er behov for rengøringshjælp hurtigst muligt, hører vi meget gerne fra jer. 

Vi er generelt meget fleksible og sørger gerne for at komme ud til vores kunder hurtigst muligt, hvis behovet er der. Derudover tilbyder vi altid en uforpligtende samtale inden.​

Når vi har talt sammen første gang, laver vi efterfølgende en aftale og sætter en dato for, hvornår vi skal gå i gang. For os er det vigtigt, at jeres behov kommer i første række. Derfor drøfter vi muligheder og behov, så vi er sikre på, at resultatet bliver godt.

Hvis I ønsker en fast aftale for klinikrengøring, laver vi meget gerne det. Ved faste aftaler sender vi altid de samme medarbejdere ud, så de er sat ind i tingene og aftalens præmisser.

Vil du vide mere om klinikrengøring? Kontakt os for mere information

Hvis vi skal hjælpe jer med klinikrengøring, så kontakt os endelig for flere informationer eller et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, der matcher opgavens kvalitet.

Ring til telefon 42 42 46 44 eller skriv en e-mail til info@novarent.dk.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner