Fleksibel institutionsrengøring​

Er I en institution, der længe har ledt efter professionel og fleksibel institutionsrengøring? Så er I landet det helt rette sted. Ved Nova Rent har vi mange års erfaring på området. Vi har base i Otterup, men kører ud til kunder i Odense, Nyborg og på resten af Fyn.

Hvis I i øjeblikket mangler det rette rengøringspersonale, der kan hjælpe med at rengøre en institution, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at tilbyde fleksibel rengøring til erhvervskunder – heriblandt institutioner.

For os er grundighed tæt forbundet med kvalitet. Derfor gør vi meget ud af at udføre et grundigt arbejde uanset opgavens omfang. I er dermed også garanteret en stabil og grundig samarbejdspartner, hvis I vælger Nova Rent.

Vi tilbyder:

  • Høj kvalitet og fornuftige priser
  • Faste aftaler
  • En række forskellige serviceydelser
  • Fleksibilitet

Institutionsrengøring i høj kvalitet

Det er enormt vigtigt, at hygiejnen i institutioner er i orden. 

Derfor er det også essentielt at vælge en samarbejdspartner som os, der har stor erfaring med institutionsrengøring. Vi har de rette ressourcer og midler til en grundig og kvalitetssikker rengøring.​

For os er det vigtigt med en tæt dialog fra begyndelsen. Det vil sige, at vi først og fremmest drøfter jeres behov og ønsker til en institutionsrengøring. Derefter laver vi i fællesskab en aftale og sætter en dato for, hvornår vi skal gå i gang.

Hvis vi laver faste aftaler med kunder, sørger vi altid for at sende det samme personale ud, som allerede kender proceduren. Det giver langt hen ad vejen de bedste resultater og ikke mindst det bedste samarbejde. Derudover tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser.

Ring for et uforpligtende tilbud

Hvis I er interesseret i flere oplysninger eller ønsker vide mere om vores priser, er I til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi laver et uforpligtende tilbud lige så snart, vi har talt sammen første gang og drøftet behov og muligheder.

Ring til telefon 42 42 46 44 eller skriv en e-mail til info@novarent.dk.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner