Få professionel industrirengøring​

Er du på udkig efter professionel industrirengøring? Så er du landet det helt rette sted. Ved Nova Rent tilbyder vi kvalitetsrengøring til industrien. Vores virksomhed er beliggende i Otterup, men vi kører gerne til Odense, Nyborg og resten af Fyn.

Det kan tit og ofte være lidt af en proces at skulle planlægge rengøring. Hvis du er ansat i en virksomhed, der godt kunne trænge til professionelle rengøringsfolk med stor erfaring på området, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Vi har gennem tiden udført rengøring hos mange forskellige erhvervsvirksomheder. Det betyder, at vores kompetencer også ligger indenfor dette felt. Vi sørger for, at bygningen i fremtiden fremstår både ren og præsentabel, uden at hverken du eller dine medarbejdere behøver at røre en finger.

Vi tilbyder:

  • Kvalitetsrengøring til industrien
  • Grundig rengøring af høj kvalitet
  • En pris og kvalitet, der altid hænger sammen

Få fleksibel rengøring

Vi er generelt et rengøringsfirma, der er meget fleksible uanset opgavens omfang. 

Hvis din virksomhed trænger til en grundig industrirengøring, garanterer vi for, at vi hurtigt kan køre ud. Vi tilbyder altid den service, der passer til hver enkelt kunde.

Faktisk er det alfa og omega for vores virksomhed, at vi kan tilbyde en rengøringsservice, der passer til hver kundes særlige behov. Derfor sørger vi altid for at indgå i en tæt dialog med vores kunder. Vi tilbyder alle rengøringsopgaver i industrien – derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for hjælp.​

Vi tilbyder også at lave faste aftaler med vores kunder, hvis du er interesseret i en industrirengøring flere gange ugentligt. I det tilfælde sørger vi for, at det er de samme medarbejdere, der kommer ud hver gang, så de kender til proceduren.

Er du interesseret i industrirengøring? Ring for et tilbud

Hvis du mangler yderligere informationer eller ønsker et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Vi garanterer konkurrencedygtige priser uanset opgavens omfang.

Ring i dag på telefon 42 42 46 44 eller skriv en e-mail til info@novarent.dk.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner