Håndværkerrengøring ved nybyggeri og istandsættelser

Nova Rent ApS tilbyder grundig håndværkerrengøring. Det kan fx være ved nybyggeri, renovering samt rengøring på byggepladser og ved entreprenører. Derudover tilbyder vi rengøring af skurvogne – vi fylder op med sæbe, toiletpapir etc.

Vi udfører også alle rengøringsopgaver i forbindelse med flyttelejligheder – både nybyggeri og istandsættelser i blandt andet Otterup, Odense, Middelfart og Nyborg. Vi dækker også resten af Fyn og de øvrige landsdele.

Såvel vores kunder som deres kunder sætter stor pris på en grundig rengøring efter en håndværker. Derfor kommer vi hele vejen rundt i vores slutrengøring, som også kan omfatte afrensning af vinduer og meget mere, hvis du ønsker det. For os er det vigtigt, at tilbyde vores kunder kvalitetsrengøring, og vi lægger stor vægt på, at både kvalitet og pris hænger sammen.

Grundig håndværkerrengøring hvor der er taget hånd om det hele

Som kunde kan du bare læne dig tilbage og koncentrere dig om andre opgaver, når du har bestilt os til at udføre din håndværkerrengøring. Det kommer fx til udtryk i, at vi har egne maskiner til brug i rengøringsarbejdet.

Det kan være specielle industristøvsugere, der kan suge vand og olie, og det kan være en polish-maskine, så vi kan udføre professionel polish af gulve. Du skal bare fortælle os, hvilke opgaver du ønsker, vi udfører.

Det er en selvfølge, at vi kender og overholder alle regler inden for byggebranchen – fx brug af sikkerhedssko, hjelm, handsker, synlige veste etc. Det er ufravigelige krav, som vores medarbejdere bliver informeret om inden en given opgave.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 42 42 46 44 eller skriv til vores e-mail info@novarent.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring eller rengøring af flyttelejlighed.

Ps. Vi er meget åbne for nye samarbejder med malerfirmaer og andre håndværkerfirmaer, så tag endelig kontakt, hvis du søger en samarbejdspartner inden for rengøring.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner