Faste aftaler

Rengøring for boligforeninger i Odense og på hele Fyn

Har du brug for rengøring til din boligforening med fx almennyttige boliger, ejerforening eller andelsboligforening i Odense eller på Fyn, så har vi erfaringen og en attraktiv løsning for dig.

Ved til- og fraflytning af boliger, står vi klar efter syn, når maler og evt. gulvsliber har udført deres arbejde i lejligheden. I nogle tilfælde er der brug for, at vi rykker ud som de første, fordi fraflytter har efterladt lejligheden i en meget dårlig stand, hvor der groft sagt skal muges ud, inden man kan arbejde videre med klargøring til den nye lejer. Disse opgaver påtager vi os også meget gerne.

Ved flyttelejligheder er rengøring en vigtig brik, som bare skal være i orden, når en ny beboer flytter ind – for det er jo en del af førstehåndsindtrykket af, hvordan det bliver at bo til leje i boligforeningen.

Fast rengøringsaftale giver ro i hverdagen

Ud over at rykke ud til rengøring af flyttelejligheder tilbyder vi også faste daglige rengøringsaftaler for boligforeninger, kontorer, skoler og daginstutioner . Det betyder, at I kan regne med, at der altid er rent og pænt på fællesarealerne. Eksempler på faste rengøringsopgaver:

  • Trappevask og rengøring af gangarealer
  • Vinduespolering
  • Polish af gulve
  • Håndværker- og slutrengøring
  • Alm. rengøring af kontorer, skole og børnehave

Ring i dag på 42 42 46 44 og få et uforpligtende tilbud på rengøring for boligforeninger m.m. Du kan også skrive til e-mail info@novarent.dk.

Vores faste kunder​

​Repet

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner