Erhvervsrengøring i høj kvalitet

Søger du erhvervsrengøring i høj kvalitet, så kan vi tilbyde dig en erfaren samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring af kontormiljøer, butikker og virksomheder samt af sommerhuse og andre typer ferieboliger.

Nova Rent ApS har lokale kunder i området omkring Otterup, Odense, Nyborg og Middelfart, men vi udfører også rengøring til erhverv på det øvrige Fyn samt i resten af landet.

Vælg mellem en fast aftale eller en enkelt rengøring

Inden for erhvervsrengøring tilbyder vi både faste, løbende aftaler og enkeltstående rengøringsopgaver fx efter en ombygning eller i forbindelse med butiksåbning etc.

Vi tilbyder erhvervsrengøring tilpasset dine behov

Ikke en opgave inden for erhvervsrengøring er ens. Derfor tager vi altid ud og beser stedet (kontoret, butikken m.m.) og taler med dig om, hvilke ønsker du har til rengøringen. Det kan være, hvilke arealer der skal rengøres, hvor ofte de forskellige arealer skal rengøres, og på hvilke dage og tidspunkter vi skal udføre rengøringen. 

Vi sørger for, at det er den eller de samme rengøringsassistenter, der gør rent hos dig. Det betyder, at de kender opgaverne og stedet.​

Vi lægger stor vægt på, at kvalitet og pris hænger sammen, og du er derfor altid sikret kontorrengøring eller andre former for erhvervsrengøring af høj kvalitet.

Eksempler på opgaver inden for erhvervsrengøring:​

  • Tæpperens
  • Rengøring af kontormiljøer – herunder køkken, toilet, mødelokaler m.m.
  • Rengøring af institutioner som fx vuggestuer, børnehaver, lægehuse og sundhedshuse
  • Polish af gulve
  • Trappevask og rengøring af gangarealer
  • Vinduespudsning med og uden lift
  • Pudsning af solceller med renseanlæg

Ps. Vi kan også hjælpe med forskellige serviceopgaver efter aftale. Har du en opgave, du har brug for at få løst, så ring endelig og spørg.

Kontakt os og hør mere om erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 42 46 44 eller e-mail info@novarent.dk.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste events, nyheder og andet.

Følg os

Nova Rent ApS
CVR: 36697857​

Industrivej 17, 5450 Otterup - rutevejledning

Telefon: 42 42 46 44

Vi er medlem af​ Dansk Industri SEB flyt

dansk-industri-logo seb-flyt

Samarbejdspartner